tiistai 23. kesäkuuta 2015

CUTE ROOM DECORATIONS

Moikka! Tänään aattelin jakaa teille muutaman kollaasin liittyen sisustukseen ja en tee tästä postauksesta nyt mitenkään hirveän pitkää.
Minulle itselleni oikeanlainen sisustus huoneessa on aika tärkeää ja tykkään, että huoneeni on siisti ja että lähes kaikki huonekalut ja tavarat sopivat yhteen... Oman huoneeni sisustus on väriltää tosi yksinkertainen valkoista, harmaata, mustaa ja turkoosia ja tietenki pienet yksityiskohdat ovat erivärisiä. Mutta näissä kollaaseissa en ole käyttäny todellakaan omasta huoneesta löytyviä huonekaluja ja esineitä, vaan nappasin muutamia kuvia we heart it:istä.

Tässä kollaasissa kuvat oikeastaa kuvaavat aika paljon sitä millaisesta sisustuksesta itse tykkään, eli vaaleat ja yksinkertaiset värit. Unelma huoneessani olisi todennäköisesti vähän kaikkea jokaisesta kuvasta tuossa kollaassi.

Tämä kollasi taas on paljon värikkäämpi ja vastakohta sille mitä oma huoneeni kuvaa, mutta tykkään myös värikkäästä sisustustyylistä, koska sitä katsoessa tulee iloinen ja energinen olo. :)

Mitäs tykkäsitte tämmöisestä pienestä sisustuspostauksesta, tämmöisiä on luultavasti tulossa vielä lisää tulevaisuudessa...
<3Saara

1 kommentti:

  1. Oi kuinka ihanalta toi eka kollaasi näyttää, uppoaa muhun! :-)

    VastaaPoista